Velkommen / Welcome / Wilkommen

Klik på menupunkterne ovenfor, eller på billederne nederst for at læse mere om de enkelte områder

Hvis du har lyst til et afbræk i hverdagen uden børn, er Koruplund Vingård og Bed and Breakfast det perfekte sted. Vi tilbyder ophold for det modne par, så de kan slippe væk fra dagligdagens travlhed. Du vil blive modtaget af Helle og Hans Münter, samt deres to Golden Retrievere – Larka og Saga.

Ring + 45 2010 9089 eller skriv til koruplund@gmail.com, hvor vi er klar til at finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

OBS!!

Sæsonen 2020 slutter den 1. september 2020. Vi åbner igen den 1. april 2021. Dog holder vi lukket i perioden fredag den 14. maj til mandag den 24. maj (begge dage inkl.)
Ring dog gerne i den mellemliggende periode og forhør jer om mulighederne for at booke i god tid.

Vi vil gerne takke vores mange dejlige gæster for en god åbningssæson.
I har i den grad givet os mod på at fortsætte til næste år.

Naturskøn beliggenhed

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast er beliggende naturskønt i hjertet af Djursland, men stadig kun en halv times kørsel fra Jyllands hovedstad Aarhus, hvad enten transporten er bil eller med letbanen.
Vi ligger kun 10 min. fra Aarhus Lufthavn.

Koruplund set fra haven
Koruplund Vingård og Bed and Breakfast i sommerflor

Koruplund er bygget i gammel stil i 1965 og kombinerer bondehusromantikken med moderne faciliteter. Hvert af vores fire værelser har sit eget blomstertema og er møbleret i engelsk landstil med en blanding af nyt og gammelt.

Pæonværelset, er det største med både terrasser og højt til loftet. Badeværelset har både brus og badekar med plads til to.
Lavendel– og Kaprifolie værelserne er en anelse mindre med eget toilet og brusebad.
Kornblomstværelset er det mindste med delt bad på gangen.

Sengene er alle af høj kvalitet. Alle værelserne har egen kaffe/te station. Der er også en kagedåse med hjemmebagte småkager. Der er intet TV, men fri internetadgang.

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast er røgfrit område.

Vores koncept

Vores koncept bygger på bæredygtighed. Derfor stræber vi imod, at alle vores måltider produceres af lokale råvarer, enten fra egen have, fra naboens gård, eller fra den lokale gårdbutik. Alle brød og kager er hjemmebagte.
Under dit besøg kan du vælge, om du vil opleve den familiære hygge og det sociale sammenhold ved at spise sammen med os og eventuelle andre gæster. Men du kan naturligvis også vælge en af Djurslands mange restauranter.
Strækker dit ophold sig over flere dage, tilbyder vi dig en picnic-mulighed til Golfbanen, Vandringen, Cykelturen, Strandhyggen, eller hvad målet end er.

COVID-19 ansvar

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast anerkender, respekterer og efterlever Regeringens anbefalinger i forbindelse med COVID-19.
Derfor serverer vi vores måltider ude på en af de mange terrasser, når vejret tillader det. Hvis ikke, da i vores meget rummelige spisestue, hvor vi – selv med fuldt hus – kan efterleve retningslinjerne om afstand. Ligeledes har vi sprit-dispencere på alle værelser og i alle rum.

Så har du brug for at komme lidt væk fra det hele efter at have været isoleret, er vi klar til at modtage din booking.

Ring +45 20 10 90 89 eller skriv til koruplund@gmail.com.