Velkommen til Koruplund Vingård og Bed and Breakfast

Kom til gratis foredrag på Koruplind Vingård

Kom til gratis foredrag på Koruplund Vingård og hør Hans fortælle, hvordan det hele startede. Til foredraget er det muligt at købe en tapas tallerken og et glas Perla Danica til en god pris. Vi glæder os til at se jer søndag den 7. april kl. 13 på Koruplund Vingård, Korupskovvej 13, 8550 Ryomgård.

Så er vi ved at gøre os klar til 2024 sæsonen, som starter d. 1. juni, og varer til d. 31 august. Igen i år har vi allerede bookinger fra nogle af vores dejlige gæster fra tidligere år. Vi er så taknemmelige over, at der er så mange, der synes om vores koncept, om Koruplund og om os. TAK.
I denne sæson vil du for alvor kunne få den ægte vingårdsoplevelse, du ellers skal kørehelt til Sydeuropa for at opleve. 

Vi er klar til at byde dig og din partner og/eller venner velkommen til en ny dejlig og oplevelsesrig sæson.

Er I livsnydere, som trænger til forkælelse og et afbræk i hverdagen uden børn, er vores oase det perfekte sted. Vi tilbyder ophold for det modne par, så de kan slippe væk fra dagligdagens travlhed. I bliver modtaget af Helle og Hans Neergaard Münter, samt vores to Golden Retrievere – Saga og Kiri og katten Simba.

Vi prioriterer de personlige relationer, så ring + 45 2010 9089 eller skriv til koruplund@gmail.com, hvor vi er klar til at finde den løsning, der passer bedst til jeres ønsker.

SÆSON 2024 på Koruplund Vingård og Bed and Breakfast

Haven, vinmarkerne og omgivelserne sprudler hen over sommeren, så Koruplund har sæson – og dermed åbent – fra 1. juni til 31. august, hvor sensommeren er på hæld.

Vi – Helle og Hans – er klar til at byde jer velkommen, og fulde af energi til at kræse om jer.
Og vores værelser står klare til at omfavne jer.

Naturskøn beliggenhed

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast er beliggende naturskønt i hjertet af Djursland, men stadig kun en halv times kørsel fra Smilets by, Aarhus, hvad enten transporten er bil eller med letbanen.
Vi ligger kun 10 min. fra Aarhus Lufthavn.

Koruplund set fra haven

Koruplund i sommerflor

Koruplund er bygget i gammel stil i 1965 og kombinerer bondehusromantikken med moderne faciliteter. Vores tre værelser har hver sit blomstertema og er møbleret i engelsk landstil med en blanding af nyt og gammelt.

Pæonværelset, er det største med både terrasser og højt til loftet. Badeværelset har både brus og badekar med plads til to.
Lavendel– og Kaprifolie værelserne er en anelse mindre, begge med eget toilet og brusebad.

Sengene er alle af høj kvalitet. Alle værelserne har egen kaffe/te station. Der er også en kagedåse med hjemmebagte småkager. Der er intet TV, men fri internetadgang.

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast er røgfrit område.

Vores koncept

Vores koncept bygger på bæredygtighed. Derfor stræber vi imod, at alle vores måltider produceres af lokale råvarer, enten fra egen have, fra naboens gård, eller fra den lokale gårdbutik. Alle brød og kager er hjemmebagte.
Under dit besøg kan du vælge, om du vil opleve den familiære hygge og det sociale sammenhold ved at spise sammen med os og eventuelle andre gæster. Eller du kan naturligvis også vælge en af Djurslands mange restauranter.
Strækker dit ophold sig over flere dage, tilbyder vi dig en picnic-mulighed til Golfbanen, Vandringen, Cykelturen, Strandhyggen, eller hvad målet end er. Ligesom vi udlejer cykler til en rundtur i lokalområdet.

Så har du brug for at komme lidt væk fra det hele efter at have været isoleret, er vi klar til at modtage din booking.

Ring +45 20 10 90 89 eller skriv til koruplund@gmail.com

Bekræft din alder
Du skal være mindst 18 år for at se denne side