Vores ansvar

Vi ønsker at være en ansvarlig virksomhed, og hele tiden afveje hensyn til mennesker, miljø og samfund. Vores forpligtelse til hele tiden at forbedre og tænke nyt, for en bedre arv til vores kommende generationer, er forankret i vores mind-set.

Koruplund Bed and Breakfast stræber efter at prioritere indkøb og produktion af varer og produkter bæredygtigt i størst mulig udstrækning. D.v.s. mest muligt lokalt. Derefter regionalt, nationalt og sidst, men nødigt, internationalt. F. eks. tilstræber vi, at vores måltider tager afsæt i egne eller lokale råvarer, og vi har dannet partnerskab med naboer om leverance af frugt og grøntsager. Økologiske og bæredygtige produkter bruges, hvor det er muligt, og prioriteres altid.
Men det er ikke kun bæredygtigheden, vi tager alvorligt. Også vores gæsters helbred. Derfor sikrer vi os, at det kød vi serverer, kommer fra en autoriseret slagter, og at grøntsagerne er dyrket uden brug af sprøjtemidler

Bevidstheden om miljøet og den potentielle indflydelse, når man driver en B&B, er også en del af vores koncept. Vi ved at miljøbelastningen ved vask og affaldshåndtering er stor. Derfor skifter vi ikke sengetøj eller bytter håndklæder under besøget, med mindre gæsterne ønsker dette. Og vi er omhyggelige i vores affaldssortering. På sigt vil al organisk affald blive genanvendt i haven eller som foder til vores høns, ænder og grise.

Sæber og andre materialer til rengøring og vedligeholdelse er alle certificeret og mærket miljøvenligt.

Vi tror på, at vi gennem at tage ansvar for vores omverden, kan skabe endnu flere mindeværdige oplevelser i fremtiden.