Tilbud til vores gæster

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast tilbyder sine gæster en række forskellige muligheder, som skal medvirke til at gøre opholdet til en totaloplevelse, ikke kun en overnatning.

Vores vision er, at:

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast føler vores gæster sig hjemme. 

Derfor har gæsterne bl.a. adgang til husets spisestue, haven og vinmarken.

Koruplund Vingård og Bed and Breakfast tilbyder følgende muligheder for sine gæster:

(i) Family Style Dining.

Vores Family Style Dining tilbyder jer at deltage i vores middag. Vi spiser normalt kl. 18.30, og tilbyder to – om lørdage dog tre – hjemmelavede, lækre retter til en meget fornuftig pris.
Middagen vil i størst mulig omfang være tilberedt af lokale råvarer, f. eks. grøntsager fra haven eller fra vores dejlige nabo, lokalt producerede æg, og kød fra egne lam, naboens højlandskvæg, vores fritgående grise eller fjerkræ.
Her er det vigtigt at understrege, at vi tager fødevarehygiejnen og
-kontrollen meget alvorligt. Derfor er alt kød slagtet hos autoriseret slagter.

Af hensyn til middagsplanlægningen beder vi vores gæster om at meddele os, om de deltager i middagen senest dagen inden.

Vores middage serveres udendørs, når vejret tillader det, ellers i vores rummelige spisestue.

(ii) Hole in One.

Hører I til de gæster, der spiller golf, tilbyder Koruplund Vingård og Bed and Breakfast en golfpakke, hvor I efter morgenmåltidet pakker den lækre picnickurv i bilen og kører til Lübkers golf, Kalø Golfklub eller en af de andre udfordrende klubber i nærområdet, for en skøn oplevelse med mulighed for at forbedre jeres handikap. Picnickurven indeholder en flaske hjemmelavet limonade (vin og bobler kan tilkøbes),en lækker sandwich og nødvendig service m.v.
Når I vender hjem fra en oplevelsesrig dag, står eftermiddagsteen eller en drink klar til jer på terrassen.
Middagen serveres på terrassen eller i Champagnehytten og består af en udsøgt tre-retters middag. Efter middagen kan I trække jer tilbage med en drink og en kop kaffe/te og lade roen falde på jer foran bålet eller i Champagnehyttens ro.

Af hensyn til planlægningen beder vi vores gæster om at meddele os, om de ønsker en picnickurv senest dagen inden. Se priseksempler her.

(iii) Take a Hike.

For det aktive par, der ønsker at trave eller cykle ture i Djurslands smukke natur; her pakkes en rygsæk eller frysetaske med frokost.

Af hensyn til planlægningen beder vi vores gæster om at meddele os, om de ønsker en rygsæk senest dagen inden. Se priseksempler her.

(iv) Afternoon Tea.

Denne specialitet tilbydes i haven, når vejret tillader det, ellers i Champagnehytten eller i den private stue efter aftale.
Engelsk inspireret Luxury Afternoon Tea med hjemmebagte scones, lækre små sandwiches, frugt og kager serveret med højkvalitets te fra Perchs og Whitley (Darjilling, White Temple, Rosebud eller Chocolate/mint) eller kaffe. Mod merpris på 40 kr. kan man få husets specielle varme chokolade.

I kan bestille denne Luxury Afternoon Tea (så behøver I ikke spise mere den dag) eller en reduceret version med 1 scone, 2 kager og frugt pr. person. Så er der også plads til middagen.

Af hensyn til planlægningen beder vi vores gæster om at meddele os, hvorvidt de ønsker Afternoon Tea senest samme morgen. Se priseksempler her.